Kahden huoneen koti on täydellinen paikka perheille ja yksinäisille, jotka haluavat viettää laatuaikaa läheistensä kanssa. Se on edullinen hinta, mutta sinun on pidettävä mielessä, että et tarvitse arkkitehtia tai insinööriä sellaisen rakentamiseen.

Tulevaisuudessa talot maksavat todennäköisesti vähemmän ja ovat suurempia. Syynä on automaatio – laaja aluevalvonta, valaistuksen ja lämmityslaitteiden automaattinen ohjaus. Selitän, kuinka he selviävät joistakin kohtuuhintaisuutta uhkaavista haasteista.

Oletetaan, että sinulla on kahden huoneen bungalow Kungsörissä (Ruotsi). Kustannukset ovat miljoona kruunua (noin 130 000 dollaria tällä hetkellä) ja muita kuluja, kuten lämmitys, sähkö jne. Mitä tapahtuu 10 vuoden kuluttua, jos asuntojen hinnat jatkavat nousuaan? Jos tämä talo automatisoidaan tekoälyn avulla, se nostaa sen arvoa 10-15 %, mikä lisää sen vuokra-arvoa noin 600 000 SEK tai 9500 USD kuukaudessa.

Kahden huoneen bungalow on talotyyppi, joka on rakennettu yhden hengen huoneeseen oikean kerroksen sijaan. Tyypillinen kahden huoneen bungalow tarjoaa seuraavat.

Sinun tarvitsee vain hankkia oikea rakennuslupa, ostaa materiaalit ja jatkaa rakentamista. Kun aloitat rakentamisen, sinulla on oma koti. Talosi hinta riippuu sen koosta ja laadusta. Mitä parempi asuntosi, sitä enemmän rahaa menetät vuokrassa joka kuukausi. Voit myös harkita talosi vuokraamista sijoituskiinteistöksi tai loma-asunnona itsellesi tai muille.

Joskus meidän on tehtävä jotain toisin elämässämme. Joskus on pakko muuttaa kaupungista ja aloittaa uusi aloitus jossain muualla. Esimerkiksi ehdolla poliittiseen virkaan tai työskentely uudessa ympäristössä, jossa et tunne ketään. Mutta tulee hetki, jolloin sinun täytyy päästä eroon nuoresta tyynystäsi ja tehdä tilaa jollekin, joka voi auttaa sinua elämässäsi.

Harvoilanmäellä on vuokra-asuntoja, jotka ovat kaksihuoneisia bungaloweja, jotka sijaitsevat Jyväskylässä, Suomen toiseksi suurimmassa kaupungissa asukastiheydellä mitattuna (vain Tampereella on suurempi asukastiheys). Nämä talot valmistuvat kesällä 2017; ne maksavat 200 € kuukaudessa per henkilö ja niissä on avokeittiö sekä tilaa yhdelle kadulle pysäköidylle autolle.

Jos haluat vuokrata kaksioisen bungalowin Harvoilanmäeltä, et ehkä halua käyttää hotellin nettisivuja ja soittaa heille. Voit käyttää palvelua, joka sisältää kyselysi ja tarjoaa sinulle vuokrattavan osoitteen. Ei vain sitä, vaan se tarjoaa myös tietoa muiden huoneiden saatavuudesta sekä kiinteistönvälitystoimistojen tarjouksia muista lähellä olevista kohteista.

Kansainvälisen asumisen kohtuuhintaisuustutkimuksen (IHAS) mukaan lähes puolet suomalaisista asunnonomistajista haluaa asua maassa. Myös asunnon vuokraajien määrä on kasvanut ja vuoteen 2020 mennessä noin 900 tuhatta ihmistä haluaa kaksio vuokralle.

Tässä osiossa kerrotaan edullisesta vuokrattavasta kahden huoneen bungalowista. Harvoilanmäki on pieni tontti Helsingin sydämessä, jonka kokonaispinta-ala on . Tässä blogikirjoituksessa pohditaan, kuinka omistaja osti kiinteistönsä ja miksi hän haluaa myydä sen niin pian.

Kahden huoneen bungalow voi olla henkilökohtainen kotisi. Se ei kuitenkaan ole niin edullinen kuin luulisi.

Kahden huoneen bungalow on talo, jonka alakerrassa on olohuone, keittiö ja kylpyhuone ja toisessa kerroksessa yksi tai kaksi makuuhuonetta. Sitä voidaan käyttää pienelle perheelle. Yksinkertaisesti sanottuna sinun ei tarvitse laajentaa asuintilaa, jos omistat kahden huoneen bungalowin. Sillä on kaksi suurta etua: se on halpa eikä vaadi juuri mitään huoltoa! Nämä talot eivät kuitenkaan ole puuta, joten ne on rakennettava oikeista materiaaleista, jotta ne selviävät tulipalon tai muiden katastrofien (esim. tulvien) sattuessa.

Yhä useammat ihmiset ovat tottuneet kahden hengen huoneisiin. Suomessa on suunnilleen tarpeeksi parivuoteisia asuntoja, mutta ne ovat yleensä liian kalliita, koska niissä on joko 1700 tai 3300 euron hintalappu.

Harvoilanmäki on yritys, joka on keksinyt idean vuokrattavasta talosta, jossa on lisähuone vuokralle tavallista asuntoa halvemmalla. He ovat kehittäneet sovelluksen, jonka avulla käyttäjät voivat tarkistaa ja varata Airbnb:n kahdelle Harvoilanmäen huoneelle antamalla heille kuponkikoodin ja antamalla heidän valita, mihin huoneeseen majoittuvat niin kauan kuin se sopii heidän omiin tiloihinsa.Voit käyttää uusinta versiota milloin sinulle sopii lataamalla uusin versio tältä sivulta ja suorittamalla se virtuaalikoneessa tai käyttöjärjestelmäsi paikallisessa kopiossa. Readme-tiedosto sisältää myös joitain komentosarjoja, jotka ovat hyödyllisiä tehtävien automatisoinnissa.

Väestön kasvaessa yhä useammat ihmiset haluaisivat ostaa asuntoja. 250 000 euroa maksavan kahden huoneen bungalowin myötä ihmisten on yhä vaikeampi hankkia taloja.

Edes pelkkä mukava kahden huoneen bungalow ei riitä. Suomessa vain murto-osa kaikista taloista on kahden huoneen bungaloweja. Vaikka jotkut saattavat haaveilla oman kodin omistamisesta, monilla ei ole siihen varaa ja vuokrata asuinpaikka.