Harvoilanmäelle nousee syksyllä monipuolinen valikoima arkkitehtonisesti mielenkiintoisia, perinteisen hämäläisen raitin mukaisesti sijoiteltuja taloja. Tontin koon ja sijainnin ansiosta perheille on tarjolla rauhallisia pientaloja, joissa on hyvin tilaa ja ominaisuuksia viihtyisyyteen.

Talot Suomen harvinaisimmassa eteläpohjalaisessa alueessa takaavat erilaisen, leppoisan tunnelman ja laadukkaan elämisen. Alueelle suunnitellut modernit rakennukset sopivat niin nuorille, lapsiperheille kuin vanhemmillekin asumaan.

Talojen ulkonäöltään harkitut ratkaisut kunnioittavat perinteistä hämäläistä ratin ulkonäköä, joten tiloihin saadaan aitoa jokamiehenoikeutta tavalla. Ympärillä olevat alueet toimivat mielenkiintoisena ja dynaamisena elinympäristönä. Yhteisten ulkoilureittien varrella lapsiperheiden lisäksi myös yksinasuvat ja liikkuvan iän asukkaat voivat harrastaa pyöräilyä, sauvakävelyä ja vaikkapa hiihtoa.

Uudet perinteisen hämäläisen raitin alla olevat talot ovat loistava mahdollisuus pidemmän pysyvän asumisen harrastamiseen nauttien alueesta tulevan maiseman ja tunnelman tuomasta hyvinvoinnista.

Harvoilanmäelle tullaan nousemaan jälleen uusia taloja. Alueella rakennettavien talojen suunnitelmat on laadittu perinteisen hämäläisen raitin mukaisesti. Uudet talot tuovat alueelle monipuolisen valikoiman ja erilaisia vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin – oli sitten kyseessä yksinasuva, pariskunta tai isompi perhe.

Talokohteet on sijoiteltu asukkaiden tarpeiden mukaan niin, että niille on tasaisesti tarjolla puistoalueita, lukuisia ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia sekä hyvät liikenneyhteydet. Uudet talot tarjoavat myös modernia arkkitehtuuria, ja ne mahdollistavat asukkaille rentouttavan elämäntyylin ja hyvinvoinnin – olitpa sitten ulkoilua ja liikuntaa harrastava henkilö tai ihminen, joka kaipaa aikaa ja tilaa kotona vietettyyn lepoon ja itseymmärrykseen.

Harvoilanmäellä rakennetaan laadukkaita, turvallisuutta parantavia ja energiatehokkaita taloja. Nämä kayttokelvottomat alustavat ominaisuudet tekevät alueesta houkuttelevan paikan asumiseen. Tavoitteena on luoda luonnollista tunnelmaa, jossa asukkaat voivat viihtyä ja tuntua olonsa turvalliseksi.

Kun alueella avattaisiin ovet uusille taloille ja kaavanmuutokset tehtäisiin, Harvoilanmäki muuttuisi energiseksi paikaksi, josta löytyy monipuolista elämistä suomalaisen hämäläisen perinteen mukaan.

Harvoilanmäelle, lähelle Jyväskylää, rakentuu pian monipuolinen ja perinteisen hämäläisen raitin mukaisesti sijoiteltu talojen kokoelma. Laadukkaita taloja on suunnittelemassa alueen johtava tutkittu arkkitehti, ja ne sijoittuvat hiekkarannalle järven rannalta.

Klassiseen tyyliin suunniteltut talot antavat alueelle hienon kodin ja tilaisuuden asua rauhallisella ja rentouttavalla maaseudulla luonnon sylissä. Kaikki talot on varustettu modernilla, energian tehokkaalla teknologialla, minkä vuoksi myös älykkään asumisen edut ovat taattuja. Kuitenkin perinteet säilyvät, ja alueen historia heijastuu selkeästi kauniina ja kestävän talorakentamisen muodossa.

Alueelta löytyy erilaisia taloyhteisöjä kaikenlaisille uusille ja vakiintuneille asiakkaille sekä yksityiskoteja omatoimiseen asumiseen. Projekti tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä nauttimaan ympäröivästä luonnosta, ulkoilusta ja maaseudun idyllistä tunnelmaa.

Harvoilanmäelle on viime aikoina noussut monipuolinen valikoima perinteisen hämäläisen raitin mukaisesti sijoiteltuja taloja. Koska alue on lähellä Tamperetta, alueella on monia vanhoja hämäläisiä puutaloja, jotka ovat perinteisen hämäläisen raitin mukaisesti sijoiteltuja ja kunnostettuja asuintiloja. Alueella on myös erikokoisia modernimpia taloja, jotka tarjoavat myös ainutlaatuisia mahdollisuuksia. Tässä esitettyjen talojen kattavuus antaa kaupunkilaisille mahdollisuuden valita juuri heidän tarpeisiinsa sopiva vaihtoehto, mikä tekee alueesta erittäin suosittua.

Alueen asukkaat voivat viettää heille rakkaita ja rauhallisia hetkist. Paikassa on lukuisia urheilumahdollisuuksia tutkijoiden ja matkailijoiden sekä paikallisten viihtyessä uudelle alueelle, joka tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia. Tiedostamme, että vaikka olemme pieni paikkakunta, olemme aidosti osa suurta laajentavaa ja monipuolista Tampereen ympäristöä.

Uskomme, että Harvoilanmäki on loistava valinta asuntoalueeksi niin muuttajille kuin paikallisillekin. Haluan kaikille mahdollisuuden tutustua nyt nousevaan alueeseen ja toivon, että se saa pysyviä asukkaita, jotka viihtyvät siellä vielä pitkienkin aikojen jälkeen.