”Meille tulee nippu taloja, jotka on sijoitettu perinteisen Hämäläisten radan mukaan. Tätä me kutsumme Harvoilanmäen radaksi.”

Vuodesta 2017 alkaen taloja on kolmenlaisia – moderneja, moderneja ja klassisia. Harvoilanmäen radan talojen myynti alkaa 280 €/viikko. Niissä on myös perinteisen suomalaisen perinnön kanssa leikkiviä sisustuselementtejä, kuten puukalusteita ja kivipilareita.

Perinteinen Hämäläisten rata on vuosikymmeniä käytössä ollut talosijoittelustrategia. Kiinteistölle sijoitettiin kaksi päärataa – matala & standardirata ja korkea & perherata.

Talojen sijoittamisella tälle radalle ei ollut vaikutusta talojen arvoon (pääasiassa vuokran vuoksi), mutta se oli helppo prosessi – tarvittiin vain olla paikalla klo 9.00 ennen lähtöä avainten noutamiseksi etukäteen.

Talot voitaisiin sijoittaa minne tahansa Hämälin rantakadun varrelle Alajoen ja Helsingin keskustan väliin. Siksi Helsingin lähistöllä Harvoilanmäen alueella on sen pituudella monia talokohteita sekä muutama asuinalue ja puisto.

Aikaisemmin vuokra-asuntoja on ollut Helsingissä suhteellisen vähän. Niitä on yksi tai kaksi ja sitten niitä on paljon. Tämä on aiheuttanut monia ongelmia kiinteistönvälittäjille, joilla on vaikeuksia löytää uusia asiakkaita.

Harvoilanmäelle nousee monipuolinen talovalikoima. Koko talo tulee osaksi rataverkkoa.

Useimmiten meidän on käsiteltävä tietoja, jotka eivät ole hallinnassamme, joten meidän on tehtävä siitä houkuttelevampi ja informatiivisempi. Jos yrityksellä ei ole aavistustakaan toimialasta tai tuotteesta, mutta se haluaa myydä sen, he voivat tarjota hyödyllistä tietoa linkkien ja muiden yritysten tai toimialojen resurssien muodossa. Joskus saatamme haluta antaa käyttäjille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa kanssamme esittämällä heille kysymyksiä siitä, mitä he pitävät mielenkiintoisena ja hyödyllisenä. Valitettavasti useimmat interaktiiviset verkkosivut eivät toimi hyvin, kun napsautat pieniä painikkeita, koska ne eivät ole kovin reagoivia. Mitä voit tehdä?

Alueen talot koostuvat erilaisista ihmisistä ja jokaisella on erilaiset taustat ja kiinnostuksen kohteet. Jokainen voi löytää tarpeisiinsa sopivan kodin.

Harvoilanmäellä on tarjolla monia taloja, mutta kaikki eivät kuulu perinteiseen tyyliin. Jotkut nykyaikaisemmista ovat rakentaneet arkkitehdit, joilla on suunnittelutausta ja jotka osaavat työskennellä vanhojen materiaalien kanssa luodakseen tyylejä, jotka eivät olisi sopimattomia huippuluokan asuinalueilla.

Visionani on luoda uudenlaisia vuokra-asuntoja Harvoilanmäelle. Haluan, että jokainen talo on ainutlaatuinen ja persoonallinen.

Tämä talo olisi hyvä henkilölle, joka ei usko perinteisiin taloihin ja haluaa tehdä jotain erilaista kuin muiden ihmisten talot.

Tässä talossa olisi hieman maalaismainen muotoilu, joka antaa sille vanhan koulun tunnelman, mutta ei kuitenkaan liian vanhentunutta.

Ensimmäiset talot Harvoilanmäellä valmistuvat vuoteen 2020 mennessä.

Vuokrattavia taloja on rakenteilla monissa Ruotsin kaupungeissa. Jokaisessa niistä talon arkkitehtuuri ja suunnittelu on saanut inspiraationsa perinteisistä taloista. Tavoitteena on vetoaa suureen yleisöön, mutta myös pienituloisimpiin.

Aihe on vähätelty, koska useimmat ihmiset näkevät olevansa vain varaa vaatimattomaan kotiin tai pieneen asuntoon, joilla ei ole varaa niin mukavaan taloon, elleivät he voi hyvin tai heillä ei ole ensimmäisen sukupolven rahaa. Termiä “talo” on käytetty pitkään, kun joku haluaa kuvailla jotain omalla tavallaan ja omalla maullaan erityisesti suunniteltua.