Omakotitalojen myynti kasvaa ja sopivista kiinteistöistä on pulaa. Tällaisten kiinteistöjen kysyntä siis kasvaa. Kuten voimme arvata, että jos kaikki kiinteistönomistajat voivat vuokrata kiinteistönsä, on vähemmän ihmisiä, jotka etsivät tällaista omaisuutta.

Voit käyttää Harvoilanmäkeä (suomalainen kiinteistönvälitystoimisto) liiketoiminnassasi, voit käyttää sen palveluita mainoksena tai olla välittäjänä myymään nämä talot ja tienaamaan niitä vuokraamalla

Vierailijoille ja Harvoilanmäen vuokraavista omakotitaloista kiinnostuneille tämä artikkeli tarjoaa lyhyen kuvauksen tästä suomalaisesta kiinteistöyhtiöstä. Kun sivusto on vielä aktiivinen, sitä päivitetään.

Nämä verkkomarkkinat tarjoavat laajan valikoiman vuokra-asuntoja Suomen pääkaupungissa Helsingissä. Painopiste on erityisesti asuntojen vuokraamisessa lähellä Helsingin keskustaa ja muita suosittuja kohteita Suomessa, kuten Turussa tai Tampereella. Löydät myös budjettiasuntoja Helsinki-näköalalla sekä Suomen talvikauteen sopivia luksusasuntoja.

“Harvoilanmäki” on toiminut vuodesta 1828 ja se tunnettiin asuntojen vuokrausyrittäjänä vuoteen 1988 asti, jolloin se siirtyi nimellä “Kauppa- ja Omaavara Oy”. Vuoteen 2008 asti oli kaksi pääjaostoa.

Harvoilanmäki on kehittänyt uuden tavan luoda kysyntää omakotitaloilleen.

Tämä tehdään antamalla asiakkaille suoraa palautetta useista näkökohdista, joita he harkitsevat päättäessään ostaa vai vuokrata asunnon.

Harvoilanmäellä vuokrattavat talot ovat erillisiä. Niiden hinnat vaihtelevat 18 400 eurosta 25 700 euroon.

Sosiologian professori Antti Heinla esittelee Mediumin vierailevassa viestissään yksityiskohtaisesti Harvoilanmäen vuokrattavia omakotitaloja ja ympäröivää yhteisöä.

Heinla esittelee itsensä yhteiskuntatieteilijäksi, jota asumisen ja yhteisön aihe kiinnostaa ja kertoo, miksi tämä aihe on hänen mielestään kiehtova. Artikkeli käsittelee myös historiallista taustaa asuntorakentamisen Suomessa ennen toista maailmansotaa ja mainitsee sitten, kuinka se muuttui toisen maailmansodan jälkeen Helsingin lähiöiden kehittyessä. Hän kuvailee sitä, mitä menetettiin siirtymällä lähemmäksi pääkaupunkiseutua ja pysymällä kauempana niistä, kuten esimerkiksi Linnanlinnan tulipalosta.

Vuokrattavat talot ja täysihoitolat eivät ole aivan uusia. Niitä on ollut Suomessa saatavilla 1800-luvulta lähtien. He ovat kuitenkin kärsineet väestön vähenemisestä. Monet ihmiset päätyvät vuokraamaan omakotitaloja tai täysihoitoloita taloudellisten ongelmien vuoksi tai siksi, että heidän maansa tarvitsevat siirtolaisia ja pakolaisia. Joissakin tapauksissa tämän on motivoinut gentrifikaatio – ajatus siitä, että kaupunginosan pitäisi olla houkutteleva asukkaille, joilla on siihen varaa. Tässä artikkelissa pohditaan Suomen vuokramarkkinoiden mahdollista kehitystä vuodesta 2017 eteenpäin ja miten se voi vaikuttaa erityisesti omakotitalojen omistajiin ja mitä muutoksia on vielä odotettavissa tulevaisuudessa.

Harvoilanmäki on asuinrakennusyhtiö, joka sijaitsee noin 4 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Yritys on tunnettu talonrakentamisen laadusta, mikä tekee siitä yhden Suomen halutuimmista kiinteistökehittäjistä.

Harvoilanmäellä on vain yksi sivuliike: Suomen sivuliike, joka sijaitsee Niemenkadulla. Siellä on yhteensä kolmekymmentä omakotitaloa (asunnot mukaan lukien) ja kolme kerrostaloa, jotka kaikki ovat Harvoilanmäen omistuksessa. Tämän lisäksi Harvoilanmäki tarjoaa myös kaupallisia toimistotiloja yrityksille, jotka tarvitsevat tällaisia tiloja. Yrityksen pääkonttori sijaitsee myös Niemenkadulla.

Vuokrattavat omakotitalot voivat tulevaisuudessa olla menneisyyttä. Harvoilanmäki on edelläkävijä tällaisten talojen rakentamisessa ja alan muuttamisessa omasta palvelusta täysin itsenäiseksi yritykseksi.

Harvoilanmäen avulla voi vuokrata omakotitalon asiakkaiden käyttöön. He tarvitsisivat terminaalin, jonka avulla he voisivat asua omassa kodissaan ja työskennellä sieltä. He voivat myös käyttää kaikkia muita tällaisessa ympäristössä asumisen etuja – pihaa, uima-allasta ja niin edelleen.

Vuosi vuodelta vuokralle rakennetaan yhä enemmän omakotitaloja. Näemme myös hintojen suuren nousun. Miksi tämä tapahtuu?

Asumiskustannusten nousu on yksi koko Suomen suurimmista haasteista. Meidän tulee huolehtia ympäristöstä ja säästää energiaa niin kauan kuin voimme.